Uitnodiging opening wandelroutenetwerk

Uitnodiging opening wandelroutenetwerk

614
0
DELEN

De Gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Zoeterwoude openen op 10 februari a.s. op feestelijke wijze het nieuwe wandelroutenetwerk. U bent hierbij van harte welkom.

Datum/tijdstip:                         10 februari, 15.00 uur

Locatie:                                     Wandelknooppunt 73, locatie Wim en Cora’s schaapsfarm, Kerkvaartsweg 65, 2445 AC Aarlanderveen, langs de N231 afslag Molenviergang). NB: U kunt parkeren op het terrein, of langs de kant van de weg. Houd hierbij wel rekening met het overige verkeer.

Aanwezig:                                  gedeputeerde Han Weber en wethouders betrokken gemeenten.

 

Programma:

14.45 uur        Inloop met koffie en thee

15.15 uur        Opening door gedeputeerde Han Weber met aansluitend feestelijke handeling en lancering nieuwe wandelproducten

15.45 uur        Napraten / borrel.

 

Achtergrondinformatie:

De vier gemeenten zorgen samen en in samenwerking met de provincie voor meer wandelmogelijkheden in en rond de Rijn- en Veenstreek en Zoeterwoude. Ruim 450 km wandelplezier, eenvoudig ontsloten via het nieuwe knooppuntensysteem, met 35 startpunten. Bij elk startpunt staat een informatiepaneel met een kaart van het betreffende gebied, bezienswaardigheden, knooppunten en routesuggesties. Het netwerk is onderdeel van een 2800 km tellend provincie dekkend wandelknooppuntennetwerk. Dit netwerk is niet alleen voor de wandelliefhebber interessant, maar ook voor ondernemers en organisaties in de toeristische sector zijn er kansen. Dat blijkt uit de lancering van het eerste wandelproduct dat in samenwerking met ondernemers is ontwikkeld.

 

Mail naar: KBekker@AlphenaandenRijn.nl om u aan te melden.

Gemeente Alphen aan den Rijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER