Subsidieregeling Blauwe Bewonersinitiatieven geopend

Subsidieregeling Blauwe Bewonersinitiatieven geopend

340
0
DELEN

Bewonersgroepen, schoolklassen en wijkcomités opgelet: De Stichtse Rijnlanden heeft een nieuwe subsidieregeling voor projecten die zorgen voor het vergroten van het waterbewustzijn en duurzaam waterbeheer. Want waterbeheer doen we samen!

Voorbeelden van initiatieven die kans maken op subsidie zijn: de aanleg van een ijsvogelwand, een waterspeelplaats, het plaatsen van vlotten met waterplanten in stadswater of de organisatie van een waterexcursie door de buurt.

Per aanvraag stelt het waterschap maximaal € 5.000 (incl. BTW) beschikbaar, waarbij het waterschap ten hoogste de helft van de kosten van het project of de activiteit betaalt.

Wie kunnen subsidie aanvragen?
Een stichting, vereniging of één persoon namens een groep mensen kunnen de subsidie aanvragen. Initiatieven die de aanvrager samen met het waterschap of andere organisaties doet kunnen ook onder de regeling vallen. Het project of de activiteit moet in het beheergebied van De Stichtse Rijnlanden plaatsvinden.

Het budget is beperkt; aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld, en op=op!

Meer informatie Kijk op de website van het waterschap www.hdsr.nl/blauwinitiatief voor meer informatie en een aanvraagformulier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER