Melk vers tappen

Melk vers tappen

1005
0
DELEN
Melk tappen

Op 1 oktober 2016 is het zover! Vanaf die datum kan iedereen verse koeienmelk tappen bij twee boerderijen in de Krimpenerwaard!

De ene boerderij staat in Vlist bij familie Voets en de andere boerderij staat in Stolwijk bij familie Uittenbogaard. Beide boerderijen hebben melkkoeien en willen graag iedereen kennis laten maken met hun lekkere verse melk.

Op 1 oktober wordt er een open dag gehouden van 10.00 tot 12.30 uur. Om 10.30 uur komt wethouder J.P. Neven de melktap bij de familie Voets openen en op hetzelfde moment wordt bij familie Uittenbogaard de melktap door wethouder J. Vente geopend. Er kan dan natuurlijk melk getapt worden, één liter kost één euro. Iedereen die op 1 oktober een fles komt tappen, krijgt de herbruikbare fles hierbij cadeau! Verder is er voor de kinderen genoeg te doen en te beleven, er kan bijvoorbeeld met konijntjes, cavia’s en kalfjes geknuffeld worden, skelter gereden worden of lekker spelen op de boerderij. Een flyer over de open dag en opening melktaps vindt u in de bijlage.

Deze mail wordt naar diverse kranten, radiostations, etc. gestuurd. Mocht iemand de primeur willen hebben voor een krantenartikel, dan kunt u met onderstaand telefoonnummer contact opnemen.

Met vriendelijke groet ook namens Jan en Agatha Voets,

Wilco & Durkje Uittenbogaard

Bovenkerkseweg 49
2821 XT Stolwijk
Tel: 0182-341300
http://facebook.com/farmcampsstolkseweide
http://farmcamps.nl/stolkseweide 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER