Bouw van ruim 100 woningen in Park100 te Alphen aan den Rijn...

Bouw van ruim 100 woningen in Park100 te Alphen aan den Rijn gestart

420
0
DELEN

Op 16 november werd het officiële startschot gegeven voor de bouw van ruim 100 woningen in het project Park100 te Alphen aan den Rijn. In Van Der Valk Avifauna kwamen de kopers bijeen om samen met Gerard van As, wethouder van Alphen aan den Rijn, en Eltjo Bouwman, directeur wonen bij Blauwhoed, te proosten op een voorspoedige bouw.

Over 100 jaar nog mooi
Park100 wordt gerealiseerd in de wijk Nieuwe Sloot. De wijk is ontworpen door Schippers Architecten BNA in een modern-klassieke stijl met veel aandacht voor groen. “Het zal aanvoelen alsof de bewoners letterlijk in een park wonen door alle hofjes, pleintjes en kronkelende paadjes. Dwars door het park loopt een natuurlijke sloot.” Aldus Nick Kraak, ontwikkelingsmanager a.i. bij Blauwhoed. “Enkele woningen hebben zelfs een veranda die naadloos overvloeit in het omliggende park.”

Alles in de buurt
De nieuwbouwwijk ligt tussen de Oudhoornseweg en ziekenhuis Alrijne. Een ideale ligging voor de toekomstige bewoners. Nick Kraak ligt toe: “Het stadshart is op fietsafstand. Sportpark De Bijlen is op loopafstand. Er zijn diverse basisscholen en middelbare scholen in de buurt. Alles wat de bewoners nodig hebben is binnen handbereik.”

Voorspoedige ontwikkeling
De ontwikkeling van Park100 is voorspoedig verlopen, mede dankzij de inzet van Koppes Makelaardij. De verkoop van de 2-laagse Parkbungalows, 3-laagse Parkwoningen, 3laagse Verandawoningen en 4-laagse Herenhuizen startte in oktober 2016. Begin februari van dit jaar waren alle woningen verkocht. Als alles volgens planning verloopt, overhandigt Martens Aannemingsbedrijf eind 2018 de sleutel aan de bewoners.

Bron: Blauwhoed

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER